Huoneistoremontit

Sisätilaremontit, keittiöremontit, lattia-asennukset | Ylämylly, Joensuu, Outokumpu, Liperi

Huoneistoremontti on urakka, jonka tekeminen edellyttää remonttitöiden monipuolista osaamista. Työntekijöillämme on vuosien kokemus erilaisista remonttikohteista, minkä ansiosta voimme tarjota kestäviä remonttiratkaisuja niin koteihin, toimistoihin kuin kesämökeille. Toimintamme ulottuu Ylämyllyn, Joensuun ja Liperin seudulta koko Pohjois-Karjalan alueelle.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Pintaremontit

Pintaremontti on oiva tapa piristää asunnon, toimistotilan tai liikehuoneiston yleisilmettä. Sen avulla esimerkiksi muuttokohteesta voi luoda oman näköisen ja omiin tarpeisiin parhaiten sopivan kokonaisuuden. Pintaremontilla voi myös nostaa asunnon arvoa ennen myyntiä.

Pintaremonttipalvelumme kattaa paitsi pintojen uusimisen, myös tarvittavat purku- ja pohjatyöt. Käytämme sopimuksen mukaan joko asiakkaan tai itse hankkimiamme materiaaleja.

Keittiöremontit

Kodin sydämenäkin tunnetulla keittiöllä on iso rooli arjen pyörittämisessä. Toimiva ja turvallinen, käyttäjänsä mukaan toteutettu keittiö palvelee niin suurperhettä, senioriasujaa kuin illalliskutsujen järjestäjää.

Keittiöremonttiin voidaan sisällyttää esimerkiksi kaappien ja työtasojen uusiminen, lattia-asennus sekä kiintokalusteiden asennus. Kauttamme saat myös tarvittavat vesi- ja sähkötyöt.

Lattia-asennukset

Lattiapinnat altistuvat kovalle kulutukselle erityisesti julkisissa tiloissa ja toimistoissa. Lattia kannattaakin uusia ajoissa, jottei vaurioitunut lattia pääse aiheuttamaan lisävahinkoa tai turvallisuusriskiä.

Asennamme parketti- ja laminaattilattioita kaikenlaisiin asuin- ja kesämökkikohteisiin sekä liiketiloihin. Lattia-asennuspalvelumme kattaa vanhan lattian purkamisen, tarvittavat pohja- ja eristystyöt sekä uuden parketin tai laminaattilattian asentamisen. Uusi, ehjä lattia on paitsi turvallinen, myös ilo silmälle!

Maalaus- ja tapetointityöt

Seinäpintojen uusiminen vaikuttaa koko huoneiston ilmeeseen. Erilaiset värit, sävyt ja kuviot rauhoittavat makuuhuonetta, piristävät keittiötä ja tekevät olohuoneesta kutsuvan. Siistit maalipinnat ja tapetit viimeistelevät huoneistoremontin ja antavat huoneistolle raikkaan yleisilmeen.

Lue lisää maalauspalveluistamme»

Märkätilaremontit

Remontoimme huoneistoremonttien yhteydessä ja erikseen niin kylpyhuoneita, saunoja kuin muita märkätiloja. Sauna- ja kylpyhuoneremontin avulla päästään eroon hukkaneliöistä ja saadaan pienestäkin kylpyhuoneesta tai saunasta viihtyisä ja toimiva. 

Lisätietoa märkätilaremonteistamme »

Kotitalousvähennys!

Kodin tai vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustöistä voi hakea kotitalousvähennystä. Lue lisää osoitteessa www.vero.fi »

Tarjouspyyntö

Ota yhteyttä ja varaa ilmainen arviointikäynti! Kartoitamme kohteen ja ehdotamme siihen sopivia remonttiratkaisuja.

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *