Maalaustyöt

Sisämaalaus & ulkomaalaus | Ylämylly, Joensuu, Outokumpu

Maalaus Reijonen Oy tarjoaa maalauspalveluja Ylämyllyn, Joensuun, Outokummun sekä muun Pohjois-Karjalan alueella niin yksityis- kuin yritysasiakkaille ja julkiselle sektorille. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kalustemaalaus

Maalaamalla voit säästyä uuden kalusteen tai oven hankkimiselta! Olemme erikoistuneet tarkkaan ovi- ja kalustemaalaukseen, jonka avulla vanhasta ja kuluneesta tai väärän värisestä kalusteesta saadaan taas käyttökelpoinen. Maalaamme kalusteovia ja huoneisto-ovia sekä kalusteita tilavissa hallitiloissamme Ylämyllyllä. Maalaus tehdään ruiskutyönä asiakkaan valitsemia maalisävyjä käyttäen, jolloin tuloksena on sileä ja kestävä, juuri asiakkaan toiveiden mukainen maalipinta.

Sisämaalaus

Maalaamme ja tapetoimme huoneistoja, kesämökkejä, liike- ja toimistotiloja sekä muita kohteita kokenein ottein ja viimeistellystä jäljestä huolehtien. Käytämme aina laadukkaita työvälineitä ja joko asiakkaan tai meidän kauttamme hankittuja maaleja ja tapetteja.

Julkisivu- ja huoltomaalaus

Maalipintojen uusiminen palauttaa julkisivulle eheän ja siistin ilmeen. Julkisivumaalaus ja huoltomaalaus suojaavat myös talon pintoja ja rakenteita sään, kosteuden ja muiden ulkoisten rasitteiden aiheuttamilta vaurioilta. Hyvissä ajoin tehty maalausurakka parantaa siis paitsi talon ulkonäköä, myös käyttöikää. Vaihdamme myös vaurioituneet ja vanhentuneet laudat ennen maalaustöiden aloittamista.

Ikkunamaalaus

Julkisivua uudistettaessa ei pidä unohtaa ikkunoita. Ikkunamaalauksen avulla ikkunankarmit ja ikkunapuitteet saavat siistin ja kirkkaan maalipinnan, mikä kohentaa myös julkisivun yleisilmettä. Ikkunoiden maalaus lisää ikkunoiden käyttöikää ja palauttaa esimerkiksi vanhan kesämökinkin ikkunat loistoonsa.

Kotitalousvähennys!

Kodin tai vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustöistä voi hakea kotitalousvähennystä. Lue lisää osoitteessa www.vero.fi »

Tarjouspyyntö

Ota yhteyttä ja varaa ilmainen arviointikäynti! Kartoitamme kohteen ja ehdotamme siihen sopivia pintaremonttiratkaisuja.

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *